کمک اینستاگرام بهنوش بختیاری صفحه شخصی بهنوش بختیاری

کمک: اینستاگرام بهنوش بختیاری صفحه شخصی بهنوش بختیاری اندیشه فولادوند بهنوش بختیاری فرهنگ زندگی فرهنگ و هنر سینما

  • خرید کتاب از گوگل
  • چاپ کتاب PDF
  • خرید کتاب از آمازون
  • خرید کتاب زبان اصلی
  • دانلود کتاب خارجی
  • دانلود کتاب لاتین
  • توجه: در صورتی که فایل دارای ایراد است یا حقوق نویسنده رعایت نشده با ما تماس بگیرید

    گت بلاگز اخبار اقتصادی و بازرگانی زمانی جهت کم کردن قیمت دلار؟

    در آخرین روز هفته، قیمت دلار بار دیگر به مرز ۱۴ هزار تومانی قدم گذاشت، ولی از اواسط روز فشار فروش زیاد شد. با تقویت سمت عرضه، دلار ساعت ۵ بعدازظهر روی عدد ۱۳ ه

    زمانی جهت کم کردن قیمت دلار؟

    زمانی جهت کم کردن قیمت دلار؟

    عبارات مهم : بازار

    در آخرین روز هفته، قیمت دلار بار دیگر به مرز ۱۴ هزار تومانی قدم گذاشت، ولی از اواسط روز فشار فروش زیاد شد. با تقویت سمت عرضه، دلار ساعت ۵ بعدازظهر روی عدد ۱۳ هزار و ۷۰۰ تومان قرار داده شد که ۱۰۰ تومان بالاتر از روز چهارشنبه بود. با رشد روز آخر، میزان بازدهی این ارز در هفته گذشته به حدود ۲۵ درصد رسید. بازدهی دلار در حالی در هفته گذشته اوج رفت که روزهای آخر هفته نوسانات بازار کمی آرام گرفت. دلار که در روزهای دوشنبه و سه شنبه در مجموع بیش از ۲ هزار تومان رشد کرده بود، روز چهارشنبه ۲۰۰ تومان از ارزش خود را از دست داد و روز پنج شنبه تنها به ۱۰۰ تومان زیاد کردن اکتفا کرد.

    برخی از فعالان باور دارند، بعد از رشد زیاد قیمت ها در هفته گذشته و آرام شدن بازارها در انتهای هفته، می توان از امروز انتظار کم کردن قیمت ها را داشت. به گفته آنها اگر اتفاق خاصی روی ندهد، این انتظار در میان معامله گران وجود دارد که بخشی از خریدهای سنگین هفته گذشته در هفته جاری به بازار بازگردد. از نظر معامله گران فنی، بعد از زیاد کردن رکوردی هفته گذشته، بعضی بازیگران اگر حس کنند روند صعودی آخر گرفته هست، از موقعیت خرید خارج می شوند و در سقف قیمت ها شروع به عرضه ارز می کنند تا زمینه جهت خرید در قیمت های پایین دوباره فراهم شود. یکی از نشانه هایی که موجب می شود معامله گران فنی احساس کنند، قیمت به سقف رسیده هست، آرامش بازار بعد از زیاد کردن های شدید و ناتوانی از عبور از مرز ۱۴ هزار تومانی هست. عبور از این مرز می تواند معادلات بازار را عوض کردن دهد.

    زمانی جهت کم کردن قیمت دلار؟

    در این میان، یکی از دلایل دیگری که بعضی معامله گران را در انتهای هفته کاهشی کرده بود، به واکنش‌ها بازیگران سکه مربوط بود. سکه هفته گذشته بسیار کمتر از دلار رشد کرد و معامله گران این بازار تا حد زیادی با احتیاط واکنش‌ها کردند. در آخرین روز هفته نیز سکه روز نسبتا پرنوسانی نداشت و در نهایت نیز با ۱۰ هزار تومان افت روی قیمت ۴ میلیون و ۴۵۰ هزار تومان به کار خود آخر داد. عدم رشد متناسب سکه با دلار موجب شد که هفته گذشته حباب فلز گرانبهای داخلی تا ۲۰۰ هزار تومان کم کردن یابد. این در حالی بود که پنج شنبه ۲ هفته پیش حباب سکه در حدود ۷۰۰ هزار تومان بود. به گفته یکی از فعالان باتجربه بازار، معامله گران سکه معمولا سریعتر از بازیگران ارزی به استقبال زیاد کردن یا کم کردن قیمت ها می روند.

    جالب اینجاست که تا پیش از هفته گذشته، سکه رشد بیشتری را در امسال نسبت به دلار تجربه کرده بود و در واقع سکه بازان سریعتر از معامله گران دلار به استقبال زیاد کردن قیمت ها رفته بودند. در این شرایط، عوض کردن واکنش‌ها معامله گران سکه در هفته گذشته نشانه ای جهت بعضی بازیگران بازار ارز بوده هست. از نظر آنها رشد هفته گذشته چنان هیجانی بوده است که تا وقت تثبیت قیمت ها در بازار احتمال کم کردن وجود خواهد داشت. سیگنال کم کردن قیمتی دیگری که در میان معامله گران مشاهده شد، افت قیمت دلار در معاملات پشت خطی روز جمعه بود. به گفته یکی از فعالان، روز جمعه در معاملات پشت خطی قیمت دلار تا ۱۳ هزار و ۲۰۰ تومان پایین رفته بود، عاملی که ممکن است موجب شود این ارز در روز جاری با قیمت پایین تری نسبت به قیمت روز پنج شنبه معاملات خود را بازگشایی کند. یکی دیگر از نشانه های کم کردن مورد اشاره فعالان، افت قیمت دلار در معاملات هرات افغانستان به زیر مرز ۱۳ هزار تومانی بود. تا ساعت ۶ بعدازظهر جمعه، قیمت دلار در منطقه سلیمانیه نیز به ابتدای مرز ۱۳ هزار تومانی نزدیک شده است بود.

    در آخرین روز هفته، قیمت دلار بار دیگر به مرز ۱۴ هزار تومانی قدم گذاشت، ولی از اواسط روز فشار فروش زیاد شد. با تقویت سمت عرضه، دلار ساعت ۵ بعدازظهر روی عدد ۱۳ ه

    در شرایطی که عده ای از معامله گران از احتمال کم کردن قیمت ها در هفته جاری خبر می دهند، گروه دیگری همچنان باور دارند رشد قیمت ها ادامه پیدا خواهد کرد. از نظر این عده، ادامه ورود تقاضای احتیاطی به بازار موجب خواهد شد که عرضه کنندگان بار دیگر از فروش ارز خودداری کنند و به تبع آن هیجان در بازار بالاتر برود و قیمت ها رشد کنند. در واقع از نظر آنها، وجود تقاضای احتیاطی و سفته بازی معامله گران همچنان می تواند منجر به رشد قیمت ها شود. ریسک های سیاسی دیگر موضوعی است که معامله گران افزایشی به آن تکیه می کنند. در این میان، دسته ای نیز در بازار حضور دارند که معتقدند جهت قیمت در هفته جاری چندان مشخص نیست؛ از نظر آنها باید منتظر روند بازار در روزهای ابتدایی هفته بود. به باور بعضی از اعضای این دسته دلار در مسیر کاهشی حمایت ۱۲ هزار و ۸۰۰ تومانی را در پیش رو دارد و در مسیر افزایشی مقاومت ۱۴ هزار تومانی را و شکست هر یک از این ۲ مرز جهت آینده بازار را مشخص می کند. از آن سو، نوسان در فاصله این دو نقطه به معنای بازگشت آرامش نسبی به بازارهاست تا سیگنال نیرومند تر کاهشی یا افزایشی به وسیله معامله گران دریافت شود.

    روزهای پرنوسان ارزی

    دلار هفته گذشته را با یک مرزشکنی شروع کرد. روز شنبه، شاخص ارزی با عبور از مرز ۱۰ هزار تومانی و ورود به محدوده ۱۱ هزار تومان سیگنال رشد نوسانات را مخابره کرد. به گفته فعالان، عده زیادی از افراد تصور می کردند، سقف قیمت دلار در کوتاه مدت همان مرز ۱۰ هزار تومانی است ولی مرزشکنی روز شنبه معامله گران دلواپس را در روزهای بعد وارد بازار کرد. روز یکشنبه دلار ۵۱۰ تومان زیاد کردن یافت و به قیمت ۱۱ هزار و ۶۰۰ تومان رسید. بعد از این رشد، بازار با موجی از تقاضای احتیاطی رو به رو شد و عرضه کنندگان از هراس احتمال رشد زیاد قیمت ها، از بازار خارج شدند. رشد زیاد تقاضا و خروج عرضه کنندگان سنگین ترین رشد های دلار در سال های اخیر را رقم زد. روز دوشنبه، بازارها از همان ابتدای روز فعالیت خود را با هیجان شروع کردند. دلار که ساعت ۴ بعدازظهر روز یکشنبه روی عدد ۱۱ هزار و ۶۰۰ تومان قرار گرفته بود، روز دوشنبه را با قیمت ۱۱ هزار و ۹۰۰ تومان شروع کرد؛ فاصله ۳۰۰ تومانی قیمت بسته شده است با قیمت بازگشایی روز بعد نخستین نشانه هیجان خریداران بازار بود. ساعت ۵ بعدازظهر همان روز دلار در کانال ۱۲ هزار تومانی و در آستانه مرز ۱۳ هزار تومانی قرار داشت.

    زمانی جهت کم کردن قیمت دلار؟

    به گفته فعالان، شکست پی در پی سطوح قیمتی موجب شد تقاضای فنی زیادی روز به روز وارد بازار شود؛ بعضی دیگر از فعالان باور داشتند، تقاضای فصلی مهاجرت دانشجویی نیز در بازار وجود داشت؛ تحت تاثیر این نوع از تقاضا، روز دوشنبه قیمت دلار کانادا به حدود ۹۸۰۰ تومان رسیده بود. این قیمت ۹۰۰ تومان بالاتر از روز یکشنبه بود. سرکشی تقاضا در سطح قیمتی ۱۲ هزار تومانی، از نظر معامله گران فنی زمینه ساز افزایش دلار به کانال های بالاتر نیز می شد، چنان که در روز سه شنبه قیمت با رشد شدید هزار تومانی به انتهای کانال ۱۳ هزار تومانی رفت. در شرایطی که دلار به مرز۱۴ هزارتومانی نزدیک شده است بود، بعضی کارشناسان بازار ارز، به این مرز، لقب ابرمقاومت دادند. در واقع از نظر آنها عبور دلار از این سطح بسیار مسئله هست، ولی در صورتی که بتواند از آن عبور کند، مرزهای بعدی را راحت تر پشت سر خواهد گذاشت. دپوی دلار و ورود حجم زیادی از تقاضای افراد عادی موجب شد که دلار به آسانی از مرز ۱۳ هزار تومانی عبور کند و در مجاورت مقاومت بلندمدت عدد ۱۴ هزار تومان قرار بگیرد.

    به گفته فعالان، در کنار این در ابتدای روز برخورد امنیتی با بعضی دلالان، در جهش قیمتی دلار اثر داشت. این برخورد موجب شد امکان تهیه ارز در بازار سخت تر شود، چون دلالان از انجام معامله در مقطعی احساس نا امنی می کردند. روزهای چهارشنبه و پنج شنبه بازار کم کم آرام گرفت و نوسانات کم کردن یافت، هر چند همچنان از سطح معمول بازار در شرایط عادی بالاتر بود.

    در آخرین روز هفته، قیمت دلار بار دیگر به مرز ۱۴ هزار تومانی قدم گذاشت، ولی از اواسط روز فشار فروش زیاد شد. با تقویت سمت عرضه، دلار ساعت ۵ بعدازظهر روی عدد ۱۳ ه

    روند زیاد کردن روزهای اخیر در کنار اوج رفتن شدت دامنه نوسانات موجب شد که در روز گذشته خرید و فروش دلار نیز سخت تر شود. به گفته یکی از فعالان، روز گذشته اختلاف قیمت خرید و فروش در بازار بسیار زیاد شده است بود. به عنوان مثال، در بازار آزاد یک بازیگر رسمی عنوان می کرد که دلار را ۱۳ هزار و ۲۰۰ تا ۱۳ هزار و ۴۰۰ تومان می خرد و بالای مرز ۱۴ هزار تومانی به فروش می رساند. بعضی فعالان از عطش خریداران استفاده می کردند و دلار خود را حتی با قیمت ۱۴ هزار و ۴۰۰ تومان به فروش می رساندند. البته قیمت دلار در حجم عمده زیر ۱۴ هزار تومان باقی ماند و حتی حدود ساعت ۶ بعد از ظهر ۱۳هزار و ۶۰۰ تومان معامله شد. روزهای چهارشنبه و پنج شنبه روند بازار آرام تر شد.

    دنیای اقتصاد

    زمانی جهت کم کردن قیمت دلار؟

    واژه های کلیدی: بازار | روز گذشته | اخبار اقتصادی و بازرگانی


    دانلود


    دانلود فایل ها

    نویسنده : blogzz

  • کتاب زبان اصلی J.R.R
  • دانلود رایگان کتاب از آمازون
  • تکست بوک
  • خرید کتاب انگلیسی
  • خرید کیندل آمازون
  • کتاب زبان اصلی
  • خرید کتاب زبان اصلی دانشگاهی
  • باکس کتاب
  • مانگا زبان اصلی
  • قیمت چاپ کتاب PDF
  • چاپ مانگا
  • رفتن به نوار ابزار